Intercontrol Oy

0

Kuinka paljon sähköauton latauslaite kuluttaa energiaa? Nouseeko sähkölaskuni?

Wallbox-latauslaitteet ovat suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky ja matalin mahdollinen energian kulutus, sähköajoneuvon lataamisen aikana. Laturin sähkönkulutus riippuu monesta tekijästä; päivittäisistä ajokilometreistä, sähköasennuksesta (syötön teho) jne. Kuitenkin sähköajoneuvon yhteenlasketut energiakustannukset ovat merkittävästi pienemmät, kuin polttomoottorilla kulkevalla ajoneuvolla.

 

Voiko Wallbox-latauslaitteen asentaa mihin tahansa rakennukseen?

Wallbox-latauslaitteen voi asentaa mihin tahansa sähköistettyyn rakennukseen Suomessa. Wallbox-latauslaitteet soveltuvat Suomessa käytössä olevaan 230V/400V – jännitteeseen (ja myös useimpien muiden maiden jännitteisiin). Lisäksi ne voidaan kytkeä aina rakennuksen sähkökeskukseen parhaiten soveltuvalla tavalla (1- tai 3-vaiheisesti ja 6-32A sulakkeeseen).

 

Ovatko Wallbox-laturit kannettavia?

Nämä laturit eivät ole kannettavia. Ne ovat suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky, jonka vuoksi niiden täytyy olla aina yhdistettyinä kiinteään sähköverkkoon.

 

Voidaanko Wallbox-latauslaitteella ladata kaikkia sähköajoneuvoja?

Wallbox-latauslaitteet ovat testattu kaikilla markkinoilla olevilla sähkö- ja ladattavilla (plug-in) hybridiajoneuvoilla, varmistaaksemme yhteensopivuuden ja oikean toiminnan. Lisäksi Wallboxin-etäpäivitysten ansiosta näillä latauslaitteilla voidaan ladata myös tulevaisuudessa julkaistavia sähköautomalleja, jotka eivät ole vielä markkinoilla.

 

Ovatko nämä software-päivitykset ilmaisia?

Kaikki Wallboxin ohjelmisto-päivitykset ovat ilmaisia.

 

Onko latauslaitteilla takuuta?

Kaikilla Wallbox-latauslaitteilla on kahden vuoden takuu.

 

Voinko tarkkailla Wallboxini toimintaa älypuhelimestani?

Kyllä voit. Sovellus-kaupasta on ladattavissa ilmainen Wallbox-mobiilisovellus, kaikkiin Apple -ja Android-laitteisiin.

Lataa...

Lisätty ostoskoriin onnistuneesti.

Lisätty toivomuslistalle onnistuneesti.